Speciale Excursies

 

    Zo dichtbij de prehistorische mens

    bent u nog nooit geweest!


Coronavirus

In verband met de Coronacrisis zijn alle excursies tot 1 juni geannuleerd. Op 1 juni zijn we voorzichtig weer met excursies beginnen. We hebben daartoe een Corona protocol opgezet conform het Coronaprotocol van de Nederlandse Museumstichting. De belangrijkste punten staan hieronder:

  • Maximaal 10 personen per groep (exclusief de gids)
  • Vooraf boeken verplicht. De boeking uitprinten of op smartphone of tablet meenemen. Moet goed leesbaar zijn op 1.5 meter
  • Aanmelden en betalen op de parkeerplaats is NIET mogelijk. Op enkele folders en onze flyers staat dat dit wel mogelijk is maar in verband met Corona zijn wij helaas verplicht dit terug te draaien zolang de Coronamaatregelen nog gelden.
  • Mensen met verkoudheidsklachten, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden a.u.b. niet boeken
  • De 1.5 meter regel wordt strikt toegepast.
  • Mondkapjes: Op dit moment is er geen plicht tot het dragen van een mondkapje. Afhankelijk van de richtlijnen van de overheid kan dit veranderen. Uiteraard staat het de bezoeker vrij om zelf voor een mondkapje te zorgen en deze te dragen.
  • Voor het bezoeken van de mijn zijn geen bijzondere beschermingsmiddelen nodig, de bezoekersgang is goed toegankelijk. Vanuit de bezoekersgang is er een kleine extraatje, een schacht die van onder bekeken kan worden. Om deze schacht te kunnen bezoeken, moet een klein stukje gekropen worden. Dit kan alleen als de bezoekers zelf handschoenen meenemen. Bezoekers die geen handschoenen mee genomen hebben, blijven dan even in de bezoekersgang wachten voor de excursie vervolgd wordt.
  • Het gebruik van het eetcafe of het tankstation voor een drankje en toiletbezoek is alleen mogelijk binnen de regels van die locaties
  • Helaas zijn wij ook genoodzaakt een tijdelijke prijsverhoging van 2 euro per persoon door te voeren. De groepen zijn kleiner en een groot deel van het jaar hebben we niet kunnen werken en zijn andere activiteiten geannuleerd. Om toch uit de kosten van het exploiteren van de vuursteenmijn te komen, is deze tijdelijke prijsverhoging helaas noodzakelijk. Op sommige flyers en folders staat nog de oude prijs vermeld, hier komt de Coronaopslag nog bij. Wij zijn voornemens deze tijdelijke prijsverhoging terug te draaien zodra de Coronacrisis voorbij is.
  • Afhankelijk van de gebeurtenissen en de omstandigheden, kunnen de regels aangescherpt of versoepeld worden. Houdt daarvoor onze website en facebook pagina in de gaten.

 


Speciale Excursies

 

Speciale excursies voor familieuitjes, bedrijfsuitjes, onderzoeksgroepen, etc. behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Neemt u hiervoor contact op met ons secretariaat voor de mogelijkheden. bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bellen kan ook, via 043-3672584